Активности

Производство на расад од пиперка во контролирани услови

Во прилог видео од терен со Стојан Глигоров  во село Банско Струмица.

Одгледување на пченка со систем за наводнување капка по капка

Во прилог на овај пост е презентација во пдф формат во која детално се опфатени повеќе занимливи и корисни информации во врска […]