Активности

Организирана еднодневна акција “Облагородување на дивата круша-горница” Мариово 2015

На ден 25.04.2014 година, во мариовскиот крај, село Маково, АПРЗ во соработка со еколошкото друштво “Кајмакчалан”, месна заедница од село Маково и […]

Next Page »