АПРЗ го избира Стојан Глигоров за најдобар вработен

     Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделството го избира Стојан Глигоров за нејзин најдобар вработен за изминатиот квартал.

     Вработените како Стојан Глигоров се пример за професионализам неговата посветеност, стручност, инвентивност, постојаните надградби, учествата на професионални обуки, бројните учества во медиумите, довербата која ја заслужил кај земјоделците кои не се само од неговиот регион е само мал дел од она што Стојан го прави за подобар имиџ на АПРЗ.

     Ти благодариме што си дел од тимот на АПРЗ и за примерот кој го даваш на сите колеги и трудот кој го вложуваш.

     2 Одговори на АПРЗ го избира Стојан Глигоров за најдобар вработен

     1. Честитки и поддршка за изборот на Стојан Глигоров за најдобар вработен во АПРЗ. Стојан Глигоров секогаш професионално и совесно ги исполнува зададените задолженија, кои придонесуваат кон поквалитена советодавна услуга во земјоделскиот сектор. Поздрав

     2. Честито Чичко Стојан , заслужено си избран за најдобар од наша страна како советодавец, внимателен и прецизен за секој даден одговор. Поздрав

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна