Бизнис Иновативен Форум 2015 – Галерија

     organizers-BIF2015

     Joe-Government-EBN

     EBAN-President at Government of RMacedonia

     Baybars-Lecture4

     Joe-Day1-BIF2015-Media1

     DPRM-Pesevski-BIF2015

     DPRM-BIF2015

     board-meeting2

     board-meeting1

     board-meeting

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна