Гостување на Елгафар Јусуфи во емисијата АГРАР на МТВ

     Директорот на АПРЗ Елгафар Јусуфи гостуваше на МТВ во ранките на земјоделската емисија АГРАР.

     Запознавање на гледачите на МТВ со улогата, работата и организационата поставеност на советодавната служба во Македонија.

     Воедно, Директорот зборуваше за постигнатите резултати на вработените во АПРЗ и дадената бесплатна советодавна помош при искористување на финансиската поддршка од националните програми и ИПАРД програмата.

     Повеќе на линкот кој е во прилог.

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна