Слика7

Да одгледуваме повеќе пченка

Слика7

Bookmark the permalink.

2 Одговори на Слика7

 1. Ке ве замолам ако може да добијам брошура за монтирање на системот капка по капка.Однапред ви благодарам.

  • Почитувани,
   За поставување на системот капка по капка, подетална информација можете да добиете во ДОО Маган-Мак од Скопје телефон 02 3216147.
   Контакт лице Петре Коцијев 070 358 – 058.
   Ова е линкот на кој можете да најдете повеќе информации за одгледување повеќе пченка.
   http://www.scribd.com/doc/209550829/

   Поздрав АПРЗ

Коментирај

Име*

Е-маил* (never published)

Страна