Започнува кампања за осигурување на земјоделските имоти

     Во над илјада села во Македонија, ќе започне презентирање на новиот вид на земјоделско осигурување. Носител на кампањата е Агенцијата за поттикнување развој на земјоделското производство, во соработка со осигурителните компании..

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна