Земјоделците од Кумановскиот регион ја обновуваат земјоделската механизација

     Советниците од Агенција за поттикнување на развојот на земјоделството во Кумановскиот регион во соработка со земјоделците ја реализираат државната финансиска помош од Програмата за рурален развој, при набавка на земјоделска механизација.

     Помошта од советниците кон земјоделците е насочена кон комплеирање на потребната документација за поднесување на барањето за повраток на средствата.

     Повеќе информации во видео кое е во прилог:

      

      

      

      

      

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна