Информативен видео советодавен пакет за градинарската култура Карфиол

     Советодавецот Стојан Глигоров од Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделството од Работната единица Струмица како дел од редовната информативна емесија од локалната ТВ Куќа од Струмица учествуваше во истата со целосен советодавен информативен материјал за Градинарската култура Карфиол почнувајчи од рано огледување па се до бербени активности за истата култура па се до придонесот од истиот од нутрионистичка гледна точка.

     Видео материјалот можете да го погледнете на следниот линк.

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна