Информативна средба по повод ИПАРД Програмата

     Вториот јавен повик објавен на 27.10.2014 година е последен од ИПАРД програмата за периодот 2007 – 2013, а од следната година започнува ИПАРД 2 за периодот 2014 – 2020 со износ на средства од 18 милиони евра, од кои 75% се од европски извори, а остатокот од национални, обезбедени од Владата на Република Македонија.

     Видео материјалот можете да го погледнете на следниот линк.

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна