Како до поквалитени земјоделски производи

     Со создавањето на поволни или оптимални услови за раст и развој на растенијата, а со тоа создаваме и неповолни услови за развој на болести и штетници… Агрохемиската анализа, е битен фактор за прихранувањето на растенијата во текот на вегетацијата од каде и црпиме информации како и кога да се примени употреба на хемиските стедства….

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна