Објавен е оглас до десет илјади евра неповратни средства за младите земјоделци преку Програмата за рурален развој

     ЈАВЕН ПОВИК бр.05/2018 за доставување на барања за користење на средства од Програмата за финансиска поддршка на руралниот развој за 2018 година – Млад земјоделец – мерка 112.

     Огласот е објавен на 19.09.2018 година и ќе трае до 19.10.2018 година, сите заинтересирани да се обратат во Работните Единици на Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделството.

     Деловен план

     Упатство за корисници

     Јавен повик – македонска верзија

     Јавен повик – албанска верзија

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна