Огромен интерес за обнова на земјоделската механизаци

     Националната програма со мерката- 121 која претставува обнова на земјоделската механизација и која беше распишана во јули и август со 120 милиони денари , побуди огромен интерес кај земјоделците .

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна