Одгледување на домати во зимски услови

     Советодавецот Стојан Глигоров од Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделството од Работната единица Струмица како дел од редовната информативна емесија од локалната ТВ Куќа од Струмица учествуваше во истата со целосен советодавен информативен материјал за oдгледување на домати во зимски услови почнувајчи од рано огледување па се до бербени активности за истата култура па се до придонесот од истиот од нутрионистичка гледна точка.

     Видео материјалот можете да го погледнете на следниот линк.

      

      

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна