Оддржан состанок на комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020г

     Во хотел ,,Сириус”- Струмица од 14ти  до 16ти декември 2021 се одржа деветтиот состанок на Комитетот за следење на ИПАРД Програмата 2014-2020г. каде што активно учество зеде и Директорот на Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделството г-дин Elgafar Jusufi.

     Членовите на Комитетот беа информирани за напредокот на активностите поврзани со реализацијата на ИПАРД Програма во период од Јуни до Декември 2021.

     На состанокот исто така беше презентирана нацрт – ИПАРД Програмата 2021-2027г.

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна