Одржани презентации за индексирано осигурување

     На 24 и 31 октомври 2014 година во с. Мислешево и с. Враништа, Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделството во соработка со друштвото за осигурување Албсиг АД, а со поддршка на Еуропа Ре согласно Програмата на Владата на Република Македонија организираше презентации наменети за земјоделските производители. На овие средби земјоделците беа запознаени со можностите на Индексирано земјоделско осигурување на остварени приноси од посеви.

     mislesevo1 mislesevo2

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна