Осигурителните полиси се спас од штетите во нивите

     Во битката со природата, едиствен спас за ублажување на штетите се осигурителните полиси, велат од Агенцијата за поттикнување развојот на земјоделството. За таа цел, од Владата се одвоени 70 милиони денари за земјоделско осигурување, кое се субвенционира со 60%, но во кое според земјоделците има одредени недоречености.

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна