Отворени денови на земјоделството

     На 11.01.2014 година Директорот на АПРЗ г-нот Игор Златков изврши посета на земјоделските производители во Општина Новаци во рамките на проектот на Владата на РМ – Отворени денови на земјоделството при што земјоделците беа информирани за актуелности во областа на земјоделството особено во делот на Ипард програма, програмата за Рурален развој, земјоделските задруги и др.

     Изјава на г-нот Игор Златков на ТВ Орбис

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна