Поплавени земјоделски површини во струмичко – радовишкиот регион

     Струмичкиот регион во овој период од годината сѐ почесто се среќава со појава на поплави, излевање на реките, одводните канали, што штетно се одразува во земјоделството, особено кај површините под заштитен простор и расадопроизводството.

     Видео материјалот можете да го погледнете на следниот линк.

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна