КОНЗОРЦИУМСКИ ДОГОВОР ЗА СТРАТЕШКА СОРАБОТКА

Потпишување Конзорциумски договор за стратешка соработка за директни ЕУ фондови за период 2014 – 2020 година

КОНЗОРЦИУМСКИ ДОГОВОР ЗА СТРАТЕШКА СОРАБОТКА

Bookmark the permalink.

Коментирај

Име*

Е-маил* (never published)

Страна