Продолжуваат отворените денови со земјоделците

     На барање на земјоделците Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделството  повторно во посета на населените места во руралните средини со проектот “ОТВОРЕНИ ДЕНОВИ ВО ЗЕМЈОДЕЛСТВОТО”.

     На средбите покрај претставниците од агенцијата ке присуствуваат и претставници од Министерството за земјоделство шумарство и водостопанство, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој и Државниот земјоделски инспекторат, при што земјоделците ќе можат отворено да разговараат за сите актуелности, потреби и проблеми со кои што се соочуваат при секојдневните земјоделски активности.

     ЛИНК ОД АГЕНДАТА 

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна