Производство на расад од пиперка

     Производството на квалитетен и здрав расад при производството на пиперка е еден од основните предуслови за добивање на добар принос и квалитетен род. При производството на расад од пиперка треба да се внимава на изборот на квалитетен семенски материјал, како и на условите и технологијата на производство.

     Видео материјалот можете да го погледнете на следниот линк.

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна