Промоција на правилниците за директно снабдување во Општина Студеничани

     На ден 16.09.2020 во просториите на основното училиште “Наим Фрашери“ Општина Студеничани  под  безбедносни протоколи за заштита од вирусот Ковид 19,  пред фармерите беа претставени двата правилника за директно снабдување.

     Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) и Агенцијата за поддршка на развојот на земјоделството (АПРЗ), продолжуваат со активностите за промоција на двата правилника за директно снабдување.


     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна