Реакција на Агенцијата за земјоделие

     Директорот на Агенцијата за поттикнување и развој на земјоделието денеска со реакција за, обвинувањата од дополнителниот заменик министер за земјоделство.

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна