Средби со земјоделци за основање на земјоделски задруги

     Во текот на месец декември Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделството реализира средби со земјоделски стопанства со цел запознавање со условите, начинот и постапката за основање, регистрација, работење, видот и обемот на земјоделските задруги, во насока на поттикнување и развој на земјоделското задругарство.

     Повеке за основање на земјоделски задруги тука.

     DSC_0080 DSC_0078

     DSC_0075

     DSC_0074 DSC_0072 DSC_0070 DSC_0055

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна