Трет циклус отворени денови – Галерија

     Галерија од третиот циклус отворени денови со земјоделците со учество на:

     АПРЗ, АФПЗРР, МЗШВ и АХВ.

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна