ЈАВЕН ПОВИК бр.01/2017 за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2014-2020

     Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој на 24.04.2017 година објавува Јавен повик бр. 02/2017 за доставувања на барања за користење на средствата од ИПАРД Програмата 2014-2020.

     македонска верзија кратка

     албанска верзија кратка

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна