Јавен повик од Програма за Рурален Развој за мерка 121

     Објавен е јавен повик за мерка 121.4 од програмата за рурален развој 2018 на 01.09.2018 година за подигнување  на нови лозови и овошни насади, како и набавка на добиток од признати одгледувачи.

     Барањата се поднесуваат електронски, односно со помош на компјутер на e-baranje.ipardpa.gov.mk. Оние земјоделци кои немаат можност сами, електронски, да го пополнат барањето, истото може да им го пополнат вработените во Работните единици на Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделството.

     Повикот трае до 30.09.2018 година

     Упатство за корисници

     Јавен повик

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна