Јавна набавка на Агрометеролошки станици

     Објавен е оглас за доделување на договор за јавна набавка на Агрометеролошки станици. Број на оглас:  05-92/2016

     За повеќе информации можете да пристапите директно на следниот линк.

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна