Активности

Инфо денови за ИПАРД 2014-2020 ( Петровец,Сопиште,Пехчево,Берово )

Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделството во соработка со Телото за управување со ИПАРД активно се вклучи во реализација на инфо […]

ЗАЕДНО ЗА СИЛНО ДИГИТАЛНО ЗЕМЈОДЕЛСТВО

Во организација на Организација за храна и земјоделство на Обединетите Нации (ФАО), заедно со бугарското претседателство на Советот на Европската унија, како […]

Организирана еднодневна акција “Облагородување на дивата круша-горница” Мариово 2015

На ден 25.04.2014 година, во мариовскиот крај, село Маково, АПРЗ во соработка со еколошкото друштво “Кајмакчалан”, месна заедница од село Маково и […]

Следна страница »