Furnizime publike

Furnizime publike

Furnizime publike 2018

Shpallje të shpallura nga Agjencia për nxitjen e zhvillimit të bujqësisë në Republikën e Maqedonisë:

Tema: Materiale për zyra

Tema: Tonerë kompatibil

Tema: Sigurimi i pronës (ndërtesat dhe pajisjet) dhe automjetet

Tema: Internet

Person për furnizime publike

Jovan Angelevski

Kontakt : 072 252 442

email : jovan.angelevski@agencija.gov.mk