Moti i ftohtë do të ndikojë negativisht në hardhitë dhe pemishtet

     Moti i ftohtë dhe temperaturat e ulëta të cilat një periudhë më të gjatë janë nën zero do të ndikojnë negativisht në prodhimin bujqësor. Ekspertët thonë se do të ketë pasoja negative për vreshtat dhe plantacionet e frutave, por edhe për kopshtarinë, veçanërisht për prodhimtarinë në serra. Më të prekura nga i ftohti polar do të jenë kulturat që të cilat një kohë më të gjatë janë mbjellë në një vend të përhershëm.

      

     Komento

     Emri*

     E-mail* (never published)

     Faqe