АПРЗ постави шест агрометеоролошки станици

     АПРЗ постави шест агрометеоролошки станици на територијата на Република Македонија, со помошта на кои ќе помага на земјоделците…

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна