Aктивности на АПРЗ околу Националните програми и актуелни состојби во Регионот Струмица

     Советодавецот  Стојан Глигоров од Регионалното одделение Струмица имаше учество во емисијата на Регионалната ТВ  ВИС – Струмица на тема Aктивности на АПРЗ околу Националните програми и  актуелни состојби во Регионот.

      

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна