Информативен видео советодавен пакет за градинарската култура Праз

     Советодавецот Стојан Глигоров од Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделството од Работната единица Струмица како дел од редовната информативна емесија од локалната ТВ Куќа од Струмица учествуваше во истата со целосен советодавен информативен материјал за Градинарската култура Праз почнувајчи од рано огледување па се до бербени активности за истата култура.

     Видео материјалот можете да го погледнете на следниот линк.

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна