Информативна средба по повод ИПАРД Програмата

     По повод објавениот ЈАВЕН ПОВИК БР.02/2014 за доставување на барања за користење на средствата по ИПАРД програмата, Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделството како чинители во реализацијата за што подобро искористување на финансиските средства на ИПАРД програмата, реализаира низа на информативни  средби со медиумите, ТВ и Радио куќи(локални и национални) на национално ниво се со цел повикување на земјоделците во работните простории на Агенцијата за до информирање и услужување на земјоделците за што подобра искористенот на ИПАРД програмата.

     Видео материјалот можете да го погледнете на следниот линк.

      

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна