Информативни средби со земјоделците за ИПАРД програмата

     Со самиот старт на новиот оглас за користење на финансиски средства од ИПАРД програмата зачестени се и информативните средби меѓу земјоделците и советниците на АПРЗ со користење на сите расположливи мерки. Како и обично најмногу интерес земјоделците пројавуваат за земјоделска механизација трактори, опрема и обновивање на сарите лозови и овошни насади, ѓубрење и берба- велат од агенцијата.

     Видео материјалот можете да го погледнете на следниот линк.

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна