Нововработените во работната единица Валандово го оплеменија дворното место

     Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделството го пофалува ентузијазмот и трудот кој го вложија нововработените во р.е Валандово Сашо Димов, Ерхан Османов и  Ефтим Каракамчев оплеменувајки го дворното место на работната единица во Валандово кое подолг период не беше одржувано.
     Земајки во предвид дека една од нашите основни дејности е заштита на животната средина, ваквиот пример треба да го следиме сите и со самото тоа ние да им бидеме пример на земјоделците кои што ги посетуваат нашите работни единици.

     Ви благодариме што сте дел од тимот на АПРЗ и за примерот кој го давате на сите колеги и трудот кој го вложувате.

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна