Од трња и камења до опитен овоштарник

     Регионалниот центар за поттикнување развој на земјоделско производство направија демонстративно опитен овоштарник, со органско ѓубриво, за да земјоделците видат како треба да изгледа еден овошен насад според европски стандарди.

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна