Реализирани средби за Промоција на мерките од програмите на МЗШВ до 21.03.2023 година

     Заклучно со 21.03.2023 година од страна на советниците на АПРЗ се реализирани над 100 средби во населени места за промоција на мерките од програмите за поддршка во земјоделството и руралниот развој, со присуство на повеќе од 1100 заинтересирани земјоделски производители.

     За повеќе информации околу програмите можете да следниот линк.

     Во прилог се слики од реализирани средби:

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна