СИН ЈАЗИК

     Во врска со актуелноста на појавата на болеста син јазик, Агенцијата за храна и ветеринарство подготви информативно-едукативна брошура. Во насока на поголема информираност, Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделството истата брошура ја објавува на својата ВЕБ страна.

     Брошурата можете да ја погледнете тука.

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна