Јавен повик за учество во пилотни активности за диверзификација и подобрување на ефикасноста на земјоделските стопанства во Македонија

     Јавен повик за учество во пилотни активности за диверзификација и подобрување на ефикасноста на земјоделските стопанства во Македонија

     Линкови до јавниот повик и апликацијата на Македонски, Албански и Англиски:

     Јавен повик за учество 

     Апликација за учество во проектна активност

     Аlbanian version public announcement

     Аlbanian version aplication

     Public announcement english

     Аpplication english

      

      

      

      

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна