SHPALLJE PUBLIKE Nr.01/2017 për dorëzimin e kërkesave për shfrytëzimin e mjeteve nga Programi IPARD 2014-2020

     Agjencia për mbështetjen financiare në bujqësi dhe zhvillimin rural më 24.04.2017 shpall Ftesë publike nr. 02/2017 për dorëzimin e kërkesave për shfrytëzimin e mjeteve nga Programi IPARD 2014-2020.

     Versioni shqip – shkurtë.pdf

     Versioni maqedonisht – shkurtë.pdf

      

     Komento

     Emri*

     E-mail* (never published)

     Faqe