Jавен оглас за вработување на 6 државни службеници во Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделството

Согласно член 34 став 1 од Законот за административни службеници (,,Службен весник на Република Македонија бр.27/14, 199/14, 48/15, 154/15, 5/16, 142/16,11/18“, (,,Службен […]

Препорака до лозарите да ја заштитат виновата лоза од пламеница и пепелница

Согласно спроведениот инспекциски надзор за утврдување на здравствената состојба на лозовите насади, во сите вински региони во државава, ДИЗ не информираше дека […]

Реализирани средби за Промоција на мерките од програмите на МЗШВ до 31.03.2023 година

Заклучно со 31.03.2023 година од страна на советниците на АПРЗ се реализирани 345 средби во населени места за промоција на мерките од […]

Реализирани средби за Промоција на мерките од програмите на МЗШВ до 21.03.2023 година

Заклучно со 21.03.2023 година од страна на советниците на АПРЗ се реализирани над 100 средби во населени места за промоција на мерките […]

Одржан централен настан за претставување на програмите за поддршка на земјоделците

Денес, на 15.03.2023 година, со почеток од 11 часот во хотел Белви во Скопје се одржа Централниот настан од заедничкото претставување на […]

Реализирани средби за Промоција на мерките од програмите на МЗШВ до 14.03.2023 година

Заклучно со 14.03.2023 година од страна на советниците на АПРЗ се реализирани над 100 средби во населени места за промоција на мерките […]

Реализирани средби за Промоција на мерките од програмите на МЗШВ до 07.03.2023 година

Заклучно со 07.03.2023 година од страна на советниците на АПРЗ се реализирани 28 средби во населени места за промоција на мерките од […]

Теренска кампања за запознавање со мерките од програмите за поддршка

Со почетокот на месец март, Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделството, заедно со Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, Агенцијата за […]

Јавен оглас за вработување на 1 (едно) лице во Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделството на неопределено време

Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделството има потреба за вработување на 1 (едно) лице на неопределено време за  работното место:   […]

Следна страница »