АПРЗ ја избра Милка Коштревска за најдобар вработен

     Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделството ја избира Милка Коштревска за нејзин најдобар вработен за изминатиот квартал.

     Милка Коштревска е избрана затоа што даде пример за хуманост и солидарност, беше присутна во поплавените подрачја и помагаше заедно со нејзиниот тим онаму каде беа најпотребни.

     Ти благодариме што си дел од тимот на АПРЗ и за примерот кој го даваш на сите колеги и трудот кој го вложуваш.

     4 Одговори на АПРЗ ја избра Милка Коштревска за најдобар вработен

     1. Честитки и поддршка за изборот на Милка Коштревска за најдобар вработен во АПРЗ. Таа секогаш професионално и совесно ги исполнува зададените задолженија, кои придонесуваат кон поквалитена советодавна услуга во земјоделскиот сектор. Поздрав

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна