Известување од АПРЗ за заштита од ширење на корона вирусот

     Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделството, согласно последните насоки и вонредни мерки од Владата на Република Северна Македонија, апелира до сите странки кои во наредните 14 дена ќе имаат потреба од услуги или различен вид на консултации со нашите советодавци во работните единици ширум државата, тоа да го прават по електронски пат или на телефоните кои може да ги видите на следниот линк.

      

     Е-маил адреси и Контакт телефони од сите вработени во АПРЗ

     Еден одговор на Известување од АПРЗ за заштита од ширење на корона вирусот

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна