Реконструкција на објекти во Куманово, Тетово, Радовиш и Охрид

     Во изминатиот период Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделството изврши низа на инфраструктурни зафати во објектите во Куманово, Тетово, Радовиш и Охрид. Предмет на реконструкција беше: кровна конструкција, фасада, санитарни јазли, нови ПВЦ прозорци, плочки и ламинат.

     Целата инвестиција околу реконструкицјата е обезбедена со средства од буџетот на АПРЗ.

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна