СОРАБОТКА НА СОВЕТОДАВНИТЕ АГЕНЦИИ ОД МАКЕДОНИЈА И ХРВАТСКА

     Меморандум за соработка денеска потпишаа претставниците на Агенцијата за поттикнување развојот на земјоделството на Македонија и на Советодавната служба во земјоделството на Република Хрватска.

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна