Манифестација ,,ДЕНОВИ НА МЕДОТ,,

     Во организација на  Здружението на пчелари ,,Пчела,, – Куманово,  од 26 до 28 Септември во Куманово се одржува традиционалната манифестацијата ,,ДЕНОВИ НА МЕДОТ,, каде што голем број на пчелари од државата ги изложуваат пчеларските производи.

     Советодавците од Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделството РО Куманово ја посетија оваа манифестација, при што  ги запознаа присутните со мерките од Програмата за рурален развој и ИПАРД насочени кон финансиска поддршка во областа на пчеларството.

     Коментирај

     Име*

     Е-маил* (never published)

     Страна